Wiis | Expertise
downsyndroom

Optimale ontwikkelkansen

Elk kind heeft het recht op passend onderwijs. Wij bieden passende ondersteuning aan kinderen met het syndroom van Down, in de klas of in de thuissituatie. Zo bereiden we kinderen voor op de start in het basisonderwijs en begeleiden hen tijdens de schoolduur. Dit doen we door kennis over onderwijs, zorg en leerontwikkeling te bundelen. We werken met een vaste begeleider, in nauwe samenwerking met school en gezin.

Wiis biedt optimale ontwikkelmogelijkheden

Een betrokken, toegankelijke aanpak

Een passend leertraject in regulier onderwijs

Zo gaan wij te werk

Inclusiever onderwijs is ons doel. Wij gaan voor een gelijke aanpak op het gebied van de ondersteuning van leerlingen met het syndroom van Down in het reguliere onderwijs. Dit creëren wij door mogelijkheden en belemmeringen af te stemmen en nauw samen te werken met de leerkracht. Door onze expertise op het gebied van downsyndroom, kan de leerling zich goed ontwikkelen in de klas. Zo zorgen wij voor minder doorverwijzingen naar het speciaal onderwijs. Het allerbelangrijkste? Dat het kind en gezin centraal staat.

Wiis is een samenwerking van Wille en Steunpunt Onderwijs Noord

Wijzijnwille13

Hoe kan ik
mijn kind
aanmelden?

Bel ons voor meer informatie of vul vrijblijvend het contactformulier in.
Wij kijken samen met jou naar de best passende zorg. Iedereen heeft immers recht op de juiste aandacht: snel en dichtbij.

Contactformulier
Aanmeldformulier

Samen,
Leren, Leven

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige, vertrouwde omgeving waarin volop aandacht is voor individuele hulpvragen.

Ontmoet onze mensen