Ons logeerhuis

Leerzaam, plezierig
& kortdurend

Wekelijks ontvangen wij in ons logeerhuis kinderen en tieners in verschillende ontwikkelingscategorieën voor een leerzaam, plezierig & kortdurend verblijf. Denk bijvoorbeeld aan jongeren met een lichamelijke beperking, meervoudige handicap of gedragsproblematiek.

Vertrouwen en veiligheid zijn de basis om ergens te logeren. Dat snappen wij! Maak je ook gebruik van onze andere zorgdiensten zoals gespecialiseerde groepsbegeleiding of ambulante zorg? Dan tref je bekende gezichten in ons logeerhuis. Kortom, een vertrouwde omgeving om op terug te vallen wanneer dat nodig is. Onze gespecialiseerde begeleiders staan met enthousiasme voor je klaar en zorgen voor een vertrouwd verblijf waar ieders welzijn vooropstaat.

Een vertrouwde omgeving

Vaste begeleiders

Verschillende leeftijds-
en ontwikkelings categorieën

Voor wie is het logeerhuis?

Het ontzorgen van ouders & families, het terugbrengen van rust in het gezin en het tijdelijk uit handen geven van de zorg. Wat de reden ook is, ons logeerhuis is een vertrouwde omgeving voor jouw kind. Dit is voor kinderen en jeugdigen tot 23 jaar met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand. Wie bij ons komt logeren, komt op een vertrouwde plek bij vaste, deskundige begeleiders. Kortom: in goede handen voor een betekenisvol, kortdurend verblijf.

Kom ook
logeren!

Bel ons voor meer informatie of vul vrijblijvend het contactformulier in. Wij kijken samen met jou naar de best passende zorg.

Contactformulier
Aanmeldformulier

Samen,
Leren, Leven

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige, vertrouwde omgeving waarin volop aandacht is voor individuele hulpvragen.

Ontmoet onze mensen