Wij zijn Wille

Over ons

Samen, leren, leven: wij bieden specialistische begeleiding aan kinderen en gezinnen. Met onze begeleiding en ondersteuning leggen wij de basis voor persoonlijke groei. Jouw kind verdient immers zijn of haar eigen plek: thuis, op school en in de samenleving.

Ieder kind doet ertoe en groeit op zijn of haar eigen manier, in zijn of haar eigen tempo. Wij denken daarin enkel in mogelijkheden. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben volop aandacht voor ieders hulpvraag. Wat de vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Leren op een leuke en vertrouwde manier: daar gaan wij voor! Jouw kind en gezin zijn het middelpunt voor ons.

Over Wille

Groeien begint met vertrouwen

Met locaties op scholen voor speciaal onderwijs, verspreid over heel Friesland, zijn wij altijd bij jou in de buurt. Dat maakt ons uniek. Want voor passende hulp moet je niet ver buiten jouw vertrouwde omgeving hoeven treden. Wij werken in een veilige omgeving met vaste medewerkers die de ontwikkeling en het welzijn van jouw kind en het gezin vooropstellen. Dichtbij, samen en vertrouwd: dat is de kracht van samen bij Wille.

WIJ WERKEN MET…

Welke zorg past bij jou?

Hoe kan ik
mijn kind
aanmelden?

Wij kijken samen met jou naar de best passende zorg. Iedereen heeft immers recht op de juiste aandacht: snel en dichtbij. De gewenste dag en tijd tijdelijk niet beschikbaar? Ook dan gaan wij voor de juiste oplossing. Bel ons voor meer informatie of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Contactformulier
Aanmeldformulier

Samen,
Leren, Leven

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige, vertrouwde omgeving waarin volop aandacht is voor individuele hulpvragen.

Ontmoet onze mensen