Gespecialiseerde
groeps­begeleiding

Samen werken aan
ontwikkelingsdoelen

Plezier en ontwikkeling komen samen bij onze gespecialiseerde groepsbegeleiding. Samen, vertrouwd én op een leuke manier werken aan vastgestelde ontwikkelingsdoelen: dat is de kracht van samen bij Wille! Een leuke dag of middag, terwijl persoonlijke overwinningen gevierd worden. Dit met gestructureerde en ontwikkelingsgerichte dagprogramma’s in een veilige, vertrouwde omgeving. Wat de vraag ook is, onze deskundige medewerkers hebben alle aandacht voor individuele hulpvragen.

Wij werken volgens de
Geef me de vijf methodiek

Onze begeleiders zijn
SKJ geregistreerd

Jaarlijkse scholing in medicatieprocessen en epilepsie

Voor wie?

Onze gespecialiseerde groepsbegeleiding is voor jongeren tot 23 jaar met een verstandelijke beperking, psychiatrische stoornis of een ontwikkelingsachterstand. Samen, in een vertrouwde omgeving, werken aan zelfstandigheid, zelfredzaamheid en sociale participatie. Dat is Wille: samen, leren, leven.

Zo gaan we te werk

We starten met een kennismakingsperiode van 6 weken. Onze deskundige pedagogisch medewerkers stellen een zorgplan op met daarin persoonlijke ontwikkelingsdoelen. Oftewel, de basis van onze begeleiding. De kracht van samen staat centraal: het plan en de jaarlijkse evaluatie komt tot stand in samenspraak met zowel ouders, het gebiedsteam en eventuele andere betrokken zorgverleners. Zo zorgen wij samen voor de juiste basis naar het behalen van de persoonlijke leerdoelen.

Specialistische groepsbegeleiding

Hoe kan ik
mijn kind
aanmelden?

De gewenste dag en tijd tijdelijk niet beschikbaar? Ook dan gaan wij voor de juiste oplossing. Bel ons voor meer informatie of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Contactformulier
Aanmeldformulier

Samen,
Leren, Leven

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige, vertrouwde omgeving waarin volop aandacht is voor individuele hulpvragen.

Contact opnemen